Karen Damen praat mond voorbij over komende ontmaskering in 'The Masked Singer' TV en Radio
TV en Radio

Karen Damen praat mond voorbij over komende ontmaskering in 'The Masked Singer'

Karen Damen praat mond voorbij over komende ontmaskering in 'The Masked Singer'

Deze week komt er helaas geen nieuwe aflevering van ‘The Masked Singer’. Foxy Lady, Tovenaar, Leeuw, Hippo, Champignon, Minotaurus en Raaf moeten hun plekje even afstaan aan de Rode Duivels. Maar het speculeren houdt daarmee niet op. Zeker niet na Karen Damens laatste uitspraak.

Karen Damen zetelde vorige week als vanouds als gast in het speurderspanel. Over de meeste van de zeven overgebleven pakken blijven de meningen verdeeld. Waar bijna heel Vlaanderen het over eens is, is de ware identiteit van Foxy Lady. Danira Boukhriss Terkessidis blijft verdachte nummer één. Danira en haar vriend Ward Kerremans worden voortdurend aan de tand gevoeld.

Ook in ‘De Tafel van Vier’ werd Ward deze week op de rooster gelegd met een kijkersvraag. "Hoe Foxy is Danira eigenlijk?", klonk het. "Ik krijg die vraag heel vaak. Ze denken dat Danira in zo'n pak zit en ze vragen dat altijd aan mij”, zegt de acteur. Verder houdt hij de lippen stijf op elkaar. "Ik mag dat niet zeggen, want anders moet ik 200.000 euro betalen blijkbaar."

Ook Karen Damen was te gast. Weet zij misschien meer? Ja, hoor. "Ik weet het", bevestigt de ‘Familie’-actrice. Na even aarzelen geeft ze toe dat ze zelfs bij de ontmaskering van Foxy Lady was. "Ik heb zoveel schrik dat ik iets verkeerd zeg. Ik durf niets te zeggen. Maar het was leuk, ja", klinkt het bij Karen. Wil dit bovendien zeggen dat Karen terugkeert als gastspeurder? Misschien in de finale?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws