Zo denkt Herman Verbruggen écht over 'FC De Kampioenen'-collega Jacques Vermeire Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zo denkt Herman Verbruggen écht over 'FC De Kampioenen'-collega Jacques Vermeire

Zo denkt Herman Verbruggen écht over 'FC De Kampioenen'-collega Jacques Vermeire

Herman Verbruggen en Jacques Vermeire stonden vaak samen op de set van ‘FC De Kampioenen’. Recent schitterde Herman nog in ‘The Masked Singer’, Jacques is dan weer te zien in zijn eigen realityshow ‘De Vermeires’. Nu moet Herman wat kwijt over hem.

Jacques Vermeire en zijn gezin krijgen het hard te verduren. Zo krijgt het nieuwe realityprogramma ‘De Vermeires’ heel wat kritiek. In een nieuw interview neemt Herman Verbruggen het nu op voor zijn ‘FC De Kampioenen’-collega, want hij vond het geweldig om met hem samen te spelen. “Onze personages contrasteerden enorm en dat werkte heerlijk”, vertelt Verbruggen aan TV-Familie.

Ook naast de set konden de twee het goed vinden, ook al kende Herman Jacques vooral op z’n hoogtepunt. “Hij scoorde al enorm met z’n zaalshows en dergelijke, waardoor hij na de opnames meestal snel de groep moest verlaten. Tijd om ruzie te maken hadden we dus niet”, lacht de acteur. De twee vonden ook aansluiting bij elkaar doordat ze allebei ondernemers zijn. “Hij had oog voor zijn eigen talent en genoot ervan om dat zo goed mogelijk te verzilveren”, aldus Herman.

Dat Jacques in ‘De Vermeires’ als een warme familiemens te zien is, verbaast de acteur dan ook niet. “Jacques heeft het onmiskenbare talent om iedereen aan het lachen te brengen, maar het is fijn dat de kijkers nu eens zijn andere emoties te zien krijgen”, legt Herman uit. Zo heeft Jacques ook een ernstige kant, want hij heeft al zijn portie drama gehad. ‘Ik weet dat ik voor alle raad, maakt niet uit wat, bij hem terechtkan. Jacques is iemand met ervaring en levenswijsheid, hé, én met een gouden hart”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws