Karen Damen spreekt klare taal tegen 'Familie'-makers: "Dan breek ik het kot af" TV en Radio
TV en Radio

Karen Damen spreekt klare taal tegen 'Familie'-makers: "Dan breek ik het kot af"

Karen Damen spreekt klare taal tegen 'Familie'-makers: "Dan breek ik het kot af"

Zo’n 2,5 jaar geleden deed Karen Damen haar intrede in de soap. Ze speelt de altijd goedlachse Vanessa, een rol die Karen maar al te graag voor haar rekening neemt. En een rol die steeds belangrijker wordt.

Toen Karen in ‘Familie’ opdook, dacht iedereen maar één ding: ze zal even snel weer uit de reeks verdwijnen. “Eerlijk? Ik dacht dat eigenlijk ook”, geeft Karen toe in Dag Allemaal. Zelfs haar collega’s dachten hetzelfde volgens Caroline Maes (Mieke). Maar niets leek minder waar. Nu staat Karen ook met de dag liever op de set van de soap.

En maar goed ook wat haar rol wordt steeds groter. Er is momenteel een heftige verhaallijn voor haar weggelegd. Haar personage Vanessa werkte vroeger namelijk als escorte. “Ik had nooit gedacht dat ik zulke heftige scènes zou kunnen spelen”, biecht Karen op. Ze speelt niet alleen steeds liever mee in ‘Familie’, ze doet het ook met steeds meer zelfvertrouwen.

Karen zou dus het liefst nooit uit de reeks verdwijnen, laat dat duidelijk zijn. “De dag dat ze mij eruit schrijven, breek ik het kot af”, zegt ze klaar en duidelijk. “Ik voel me hier zo goed!”, klinkt het ex-K3’tje dolgelukkig. Ook al is ze de laatste tijd niet met veel andere projecten bezig, de mogelijkheid is er wel. “Ik vind die vrijheid fijn”, besluit Karen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws