Karen Damen verklapt plots setgeheim van 'Familie': "Heb wel de toestemming van mijn man moeten vragen" TV en Radio
TV en Radio

Karen Damen verklapt plots setgeheim van 'Familie': "Heb wel de toestemming van mijn man moeten vragen"

Karen Damen verklapt plots setgeheim van 'Familie': "Heb wel de toestemming van mijn man moeten vragen"

Een huwelijk tussen Mathias (Peter Bulckaen) en Vanessa (Karen Damen) lijkt er dan toch niet te komen. Uit jaloezie - omdat zijn aanstaande te veel optrekt met Lars (Kürt Rogiers) - blies Mathias alle plannen af. De trouwkledij daarentegen krijgen we vanavond wel te zien, maar daar is iets speciaals mee aan de hand.

Er staat de ‘Familie’-fans een bijzonder feestelijke aflevering te wachten. Aanleiding is de lancering van het langverwachte champagnebier van Cobrew. Dat wordt vanavond voorgesteld tijdens een modeshow voor de nieuwe collectie bruidskledij van Wolff & Bos. Het huwelijk van Mathias en Vanessa zou de kers op de taart worden, maar heel wat akkefietjes hebben ervoor gezorgd dat die plannen in het water vielen.

Toch zal het koppel vandaag zelf in hun trouwkledij schitteren op de catwalk. Maar wat opvallend is: voor de perfecte outfit ging Karen Damen zelfs in haar eigen kleerkast neuzen. De actrice bracht haar eigen bruidsjurk mee naar de set. “Dat is mijn echt trouwkleed, dat ik ook aan had op mijn huwelijk met Antony in 2016 op Ibiza”, onthult ze in HLN Showbits. “Ja, dat paste nog. Al moest wel mijn buik een beetje intrekken”, lacht Karen.

Toestemming van Antony

Het idee kwam van de ‘Familie’-actrice zelf. “Met de stylistes had ik voor die scènes wel een paar bruidsjurken gepast, maar ik vond niks. ‘Nee, dat is het toch niet’, dacht ik bij elke jurk. Ik wilde veel liever mijn eigen trouwjurk dragen en heb dat ook voorgesteld”, legt ze uit. De makers vonden het in ieder geval een topidee. “Voor ik mijn jurk uit de kast haalde, heb ik wel eerst de toelating aan Antony gevraagd. Maar die vond het helemaal oké”, aldus Karen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws