Keert Peter Van de Veire nu al terug naar MNM? Radio2-presentator moet iets bekennen TV en Radio
TV en Radio

Keert Peter Van de Veire nu al terug naar MNM? Radio2-presentator moet iets bekennen

Keert Peter Van de Veire nu al terug naar MNM? Radio2-presentator moet iets bekennen

Onlangs nam Peter Van de Veire na meer dan 13 jaar afscheid van MNM. Hij ruilde de zender in voor Radio 2, waar hij sinds januari de ochtendshow ‘Goeiemorgen morgen!’ presenteert met Kim Van Oncen. Maar begint hij MNM niet stilaan te missen?

Sinds 23 januari zijn Peter en Kim elke ochtend samen te horen op Radio 2. Het klikt goed tussen hen en de samenwerking loopt op wieltjes. Voor de luisteraars was het even wennen aan het nieuwe presentatieduo, maar intussen worden ze met open armen verwelkomd. “Een Vlaming heeft het lastig met verandering. Dat begrijp ik absoluut”, denkt Peter erover in Het Laatste Nieuws. “Maar bij Radio 2 staan de luisteraars heel dicht bij de zender en ik hoor vooral positieve reacties. Mensen die zeggen dat ze gelukkig worden van ons programma.”

Voor Kim was het haar debuut op de radio, Peter was al langer bekend bij het publiek door zijn tijd bij MNM. “MNM-luisteraars die mij gevolgd zijn naar Radio 2, vinden zelfs dat ik rustiger ben geworden”, weet hij te vertellen. Maar mist hij de radiozender niet? Het is intussen al meer dan een jaar geleden dat hij MNM na 13 jaar vaarwel zei. “Ik luister nog steeds naar MNM”, biecht de presentator op. “Maar ik zit nu eenmaal in een andere levensfase. Mijn verhaal bij MNM was klaar.”

Meer variatie

We zullen Peter dus niet snel weer zien vertrekken bij Radio 2. “Ik ben heel gelukkig bij Radio 2”, zegt hij met de hand op het hart. “Ik mag veel breder gaan: van de nieuwe song van Niels Destadsbader tot de laatste single van Will Tura”, klinkt het. De presentator zit er volgens hem meer dan ooit op zijn plaats.

Populair

Laatste nieuws