Keert Sieg De Doncker (Koen) dan toch terug naar 'Familie'? "Ik wist het!" TV en Radio
TV en Radio

Keert Sieg De Doncker (Koen) dan toch terug naar 'Familie'? "Ik wist het!"

Keert Sieg De Doncker (Koen) dan toch terug naar 'Familie'? "Ik wist het!"

Twee maanden geleden moesten de trouwe ‘Familie’-kijkers afscheid nemen van Koen (Sieg De Doncker). Na zijn dood in de reeks leek het voorgoed over and out voor de slechterik. Of hebben we het laatste van hem toch nog niet gezien?

De midseizoensfinale van ‘Familie’ liep twee maanden geleden fataal af voor Koen. De slechterik kwam om het leven toen een impulsieve Veronique (Sandrine André) hem de kop insloeg met een laptop en zijn lichaam vervolgens in het kanaal dumpte. Opgeruimd staat netjes, dacht ze. Tot hij gisterenavond plots weer voor haar deur stond en haar een koekje van eigen deeg gaf door haar op zijn beurt neer te slaan met haar laptop.

Is Koen dus uit de dood opgestaan? Voor vele kijkers komt dit niet als een grote verrassing. “Ik wist het”, “Die is niet dood, zei ik al van in het begin”, “Van ‘Familie’ moet je niet schrikken, alles kan” en “We zaten erop te wachten”, lezen we meermaals op sociale media. Toch staat niet iedereen te popelen voor deze verhaallijn. “Precies een thriller aan het worden”, “Wat een onzin”, “Als dat waar is, stop met kijken”, “Ah nee, hé” en “Zo afgezaagd”, denken ze erover.

Maar de meeste fans denken dat de vork anders in de steel zit. “Nee, hij is dood. Veronique slaapt amper en zit volledig onder de stress”, “In het stukje dat ze toonden voor maandag is Veronique springlevend”, “Ze hallucineert gewoon”, “Die heeft een trauma opgelopen en nooit hulp gezocht. Daarom krijgt ze nu waanideeën. Overduidelijk wat ze hiermee willen aantonen”, “Het is een nachtmerrie”, “Veronique is aan het flippen” en “Ze is gek aan het worden”, voorspellen ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws