Kevin Janssens krijgt ongelooflijk goed nieuws te horen bij VTM: "Kan niet anders dan trots zijn"

231107kevinjanssensvrt
Kevin Janssens heeft zojuist waanzinnig nieuws vernomen. De nominaties voor de prestigieuze Rose d’Or Awards - ofwel Gouden Roos - zijn bekend en uit meer dan 700 inzendingen in 13 categorieën pronkt zijn VTM-programma ‘Bestemming X’ tussen de finalisten.
‘Bestemming X’, het programma dat Kevin Janssens afgelopen voorjaar presenteerde op VTM, maakt kans in de categorie ‘Beste wedstrijd-realityformat’ op de Rose d’Or Awards, het meest prestigieuze Europese festival voor amusementsprogramma’s op tv. Of de presentator de prijs in de wacht kan slepen, komt hij op 27 november te weten tijdens de prijsuitreiking in Londen.
“We zijn ongelofelijk fier. Samen met een fenomenaal team hebben we bloed, zweet en tranen gestoken in dit programma. Wat begon met een wit blad papier is uitgegroeid tot een format dat zelfs op wereldniveau kan meedingen. Dat is echt heel straf”, reageert creatief directeur VTM Davy Parmentier in Het Laatste Nieuws. “We zijn blij dat er in Vlaanderen productiehuizen zoals Geronimo zijn die het lef hebben om hun nek uit te steken en zo creatief het verschil maken. Als je dan ziet dat het programma niet alleen goed ontvangen wordt door onze VTM-kijkers, maar ook nog eens internationaal, dan kunnen we alleen maar heel trots zijn.”

Seizoen 2?

Het is niet de eerste keer dat ‘Bestemming X’ kans maakt om in de prijzen te vallen. Vorige maand won het programma nog twee awards op de International Format Awards. Bovendien werd het format nog voor de finale al verkocht aan buitenlandse kleppers als BBC en NBC. Zo hard viel het dus in de smaak. Toch is de toekomst van ‘Bestemming X’ nog onzeker. De vraag blijft of er een tweede seizoen komt.