Trekt VTM dan toch de stekker uit 'Bestemming X'? Presentator Kevin Janssens komt met opvallend nieuws TV en Radio
TV en Radio

Trekt VTM dan toch de stekker uit 'Bestemming X'? Presentator Kevin Janssens komt met opvallend nieuws

Trekt VTM dan toch de stekker uit 'Bestemming X'? Presentator Kevin Janssens komt met opvallend nieuws

In het voorjaar konden we bij VTM terecht voor het eerste seizoen van ‘Bestemming X’. Een gloednieuw format, maar wel een die in de smaak viel. Toch lijkt er voorlopig weinig sprake van een tweede reeks. Heeft VTM er in alle stilte de stekker uitgetrokken? Presentator Kevin Janssens laat in z’n kaarten kijken.

Voor ‘Bestemming X’ kroop Kevin Janssens voor het eerst sinds lange tijd nog eens in de rol van presentator. Of hij in de toekomst vaker aan het roer van een tv-programma wil staan? “Dat hangt ervan af”, zegt de acteur in de podcast '22 Minuten Stomme Vragen' van MNM. “’Bestemming X’ was echt iets voor mij omdat het een avontuurlijk programma was en ook een nieuw format was. Ik zag mezelf er wel in.”

Maar of het populaire programma binnenkort ook terugkomt? “Ik heb echt geen idee”, herhaalt Kevin tweemaal met de hand op het hart. De presentator heeft dus - tenzij hij een potje staat te bluffen - zelf nog geen flauw benul of er überhaupt een vervolg komt.

Awards

Het zou ons nochtans sterk verbazen mocht er geen tweede seizoen meer komen. Het succesvolle programma heeft niet alleen verschillende prestigieuze awards in de wacht gesleept, meteen na afloop van het eerste seizoen gingen ook de inschrijvingen voor een tweede reeks open. Alleen merken we dat die nu, meer dan een halfjaar later, nog steeds niet gesloten zijn. Heeft het VTM-programma moeite om kandidaten te vinden en liggen de voorbereidingen daarom stil?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws