Kevin uit 'Boer zkt Vrouw' schrikt van Jana: "Moet Heidi en Elke gelijk geven" TV en Radio
TV en Radio

Kevin uit 'Boer zkt Vrouw' schrikt van Jana: "Moet Heidi en Elke gelijk geven"

Kevin uit 'Boer zkt Vrouw' schrikt van Jana: "Moet Heidi en Elke gelijk geven"

Vanavond krijgen we een antwoord op de vraag die al wekenlang op onze lippen brandt: bij welke boer of boerin heeft cupido raak geschoten in ‘Boer zkt Vrouw’ en bij wie niet? Voor frambozenboer Kevin ziet de afloop er niet al te rooskleurig uit. Het plotse gedrag van Jana heeft zijn ogen geopend.

De romantische date van Kevin en Jana verliep niet helemaal zoals verwacht. Meteen zat er een haar in de boter tussen de frambozenboer en de kandidate. Van de enthousiaste Jana bij het finalemoment bleef plots niet meer over, waardoor Kevin, net zoals afvallers Heidi en Elke, aan haar oprechtheid begon te twijfelen. “Op de trip begon ik me inderdaad af te vragen of ze wel iets voor mij voelde en of zij echt zichzelf was”, bekent hij in TV-Familie.

Conclusie: “Misschien had ik dan toch de verkeerde beslissing genomen…” Nochtans had de boer zijn hart gevolgd. “Maar ja, misschien moest ik Heidi gelijk geven. Misschien wás het wel zo dat Jana gewoon mijn kop zot wilde maken”, bedenkt Kevin zich. “Het was Jana precies te doen om: 'Ik heb hem nu gewonnen, voor mij hoeft het niet meer om moeite te doen.’” Maar dat is niet hoe het werkt.

Geen doorsnee wedstrijd

“'Boer zkt Vrouw' is geen doorsneewedstrijd, hé. Het gaat over echte gevoelens, over de liefde. Over mensen hun leven”, bijt Kevin van zich af. “Jana is uiteraard geen slecht mens, helemaal niet. Ik weet niet goed wat er scheelde. Maar als ik de beelden van die zogezegd romantische trip herbekijk, kan ik Elke en Heidi geen ongelijk geven”, besluit hij.

Of de frambozenboer spijt heeft van zijn keuze? “Kijk, ik had met heel mijn hart voor Jana gekozen. En ze is er bij momenten echt wel voor mij geweest. Al speelde het soms door mijn hoofd of haar gevoelens voor mij wel écht oprecht waren…”, aldus Kevin. Het lijkt er dus op dat het op een sisser zal uitdraaien. Al sluiten we een verrassing niet meer uit gezien dit bewogen seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws