Kevin uit 'Boer zkt Vrouw' stomverbaasd na wat hij van kandidate Heidi hoort TV en Radio
TV en Radio

Kevin uit 'Boer zkt Vrouw' stomverbaasd na wat hij van kandidate Heidi hoort

Kevin uit 'Boer zkt Vrouw' stomverbaasd na wat hij van kandidate Heidi hoort

Cupido heeft in het voorbije ‘Boer zkt Vrouw’-seizoen niet raak geschoten bij frambozenboer Kevin, maar wel bij zijn kandidates. Waar het tussen Kevin en Jana niets geworden is, zijn Heidi en Elke gelukkiger dan ooit met hun nieuwe vriend. En zo weet Heidi de boer opnieuw te verrassen.

Aan Heidi heeft Kevin in ieder geval een goede vriendin overgehouden. Meer nog, Heidi is zelfs een deel van de familie geworden. De ‘Boer zkt Vrouw’-kandidate heeft de liefde gevonden bij Kevins neef, Pieter. “Ja, goed, hé”, reageert de frambozenboer in Dag Allemaal. “Zoals Heidi al in jullie blad vertelde, is dat begonnen toen hij tijdens de opnamen frambozen kwam helpen plukken. Hij en Heidi hadden een klik, ze hebben afgesproken en voilà!”

Kevin ziet er duidelijk geen graten in. “Daar heb ik helemaal geen probleem mee hoor, integendeel, ik ben heel blij voor hen”, besloot hij onlangs nog in Het Laatste Nieuws. “We zijn een hechte familie.” Zoveel is duidelijk, want Heidi komt wel heel dicht bij de frambozenboer wonen.

Buurvrouw

“Pieter is een huis aan ’t bouwen naast mijn boerderij, dus is de kans groot dat Heidi mijn buurvrouw wordt”, weet Kevin te vertellen in Dag Allemaal. “Ik wens hen echt alle geluk toe, maar ze zijn mij wel nog een etentje of een barbecue verschuldigd. Schrijf dat maar op”, lacht de boer. Zo zie je maar hoe onvoorspelbaar de wegen van de liefde kunnen zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws