Kijkers niet te spreken over 'Thuis': "Een beetje uitleg is toch op zijn plaats?" TV en Radio
TV en Radio

Kijkers niet te spreken over 'Thuis': "Een beetje uitleg is toch op zijn plaats?"

Kijkers niet te spreken over 'Thuis': "Een beetje uitleg is toch op zijn plaats?"

Sara Gracia Santacreu nam vorige week op haar sociale media afscheid van 'Thuis' en zo komt er ook een einde aan de verhaallijn van haar personage Maité. Maar net zoals bij Dirk (Ron Cornet), werd het een stille exit. En daar zijn de kijkers duidelijk niet mee opgezet.

In tegenstelling tot Angèle (Lut Hannes), zijn Dirk en Maité in alle stilte uit 'Thuis' verdwenen. En dat is ook de kijkers niet ontgaan. Zij vinden het jammer dat er niet meer duiding is gekomen bij het vertrek van Maité.

"Maité zit niet meer in de begingeneriek en is er dus uit. Maar ik heb nooit een scène of verhaallijn gezien waarin ze ook effectief vertrekt of in de gevangenis belandt? Of heb ik iets gemist ? En ja, ik kijk alle dagen", schrijft een fan op 'Hier komt ik Thuis', de officiële Facebookgroep van 'Thuis'. Dat merken ook de andere kijkers op.

Zonder uitleg

"Nee ze hebben dat precies overgeslagen", "Ja, ik vraag me ook af waar dat ze beland is. Niks van gezegd. Jammer!", "Spijtig , ik had ze graag zien vertrekken naar de gevangenis,", "Stille exit, zoals bij Dirk veronderstel ik ..." , "Vind het niet zo leuk meer op die manier", "Een beetje uitleg zou toch op zijn plaats zijn?", "Dirk is ook verdwenen zonder afscheidsscène, zal de gewoonte worden zeker?" en "Ik vind dat ook heel raar dat personages zomaar van de ene op de andere dag verdwijnen zonder uitleg ...", klinkt het onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws