Kijkers van 'Extra Time' haken massaal af: fans moeten allemaal hetzelfde kwijt TV en Radio
TV en Radio

Kijkers van 'Extra Time' haken massaal af: fans moeten allemaal hetzelfde kwijt

Kijkers van 'Extra Time' haken massaal af: fans moeten allemaal hetzelfde kwijt

'Extra Time' zit sinds dit jaar in een nieuw jasje. Filip Joos nam de fakkel over van Aster Nzeyimana én het programma verliet de studio en trok naar de mooiste kantines van Vlaanderen voor de opnames. Maar helaas wordt het programma allesbehalve gesmaakt door de kijkers.

Op X, het vroegere Twitter, uiten de kijkers massaal hun ongenoegen over de vernieuwde 'Extra Time'. Niet alleen het programma zelf, maar ook Filip Joos krijgt heel wat bagger over zich heen. Veel kijkers haken dan ook af.

"Wat een teleurstellende aflevering, alweer, zucht. Altijd gezeik over dezelfde ploegen en de Premier League. Ik haak definitief af", schrijft een teleurgestelde kijker. "'Extra Time', nog oeverlozer dan de Rode Duivels tegen Azerbeidzjan. Frank Raes, kom terug!" en "Was even naar 'Extra Time' aan het kijken maar ik kon bijna niets verstaan omdat Filip Joos zo goed als altijd door zijn gasten heen zit te praten", klinkt het ook nog in de reacties.

Irritante intro

Daarnaast komt er veel commentaar op de intro. "Kunnen ze die irritante intro van 'Extra Time' in het vervolg achterwege laten, wat doet die man daar eigenlijk? Weg ermee!" en "Die intro blijft zo gênant", aldus enkele kijkers.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws