Kijkers van 'Liefde voor Muziek' hebben niet mis te verstane boodschap voor VTM TV en Radio
TV en Radio

Kijkers van 'Liefde voor Muziek' hebben niet mis te verstane boodschap voor VTM

Kijkers van 'Liefde voor Muziek' hebben niet mis te verstane boodschap voor VTM

Eerder deze week kwam de laatste aflevering van het negende seizoen van 'Liefde voor Muziek' op tv. De kijkers vonden het alweer een erg geslaagde reeks, maar nu hebben ze ook nog een duidelijke boodschap voor de zender.

In het negende seizoen konden we verschillende weken genieten van de prachtige covers van K3, Portland, Günther Neefs, DAAN, Metejoor en Jaap Reesema. Afgelopen dinsdag werd de laatste aflevering uitgezonden en daarin blikten de kandidaten samen terug op enkele muzikale hoogtepunten.

Ook de kijkers thuis vonden het weer een geweldige reeks. Zij laten dan ook meteen heel wat complimentjes achter in de comments op Instagram. "Allemaal toppers", "Elke week was schitterend, echt genoten", "Zo'n fantastische bende. Zoveel leuke vibes en zoveel leuke covers, zo hard van genoten", "Zo mooi" en "Topprogramma, topartiesten, well done", klinkt het onder meer.

Smaakt naar meer

De fans hebben duidelijk nog geen genoeg gekregen van 'Liefde voor Muziek'. "Hup naar het volgende seizoen" en "Ben benieuwd naar de kandidaten van volgend jaar", reageren ze ook nog. Daarnaast hopen ze dat er opnieuw een 'Liefde voor Muziek'-concert komt. "Hier zou ik een live concert van willen", klinkt het meermaals. VTM weet dus wat te doen!

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws