Koen Wauters geeft ongezouten mening over Aster Nzeyimana als presentator van 'The Voice'

230602koenwautersasternzeyimanavtm
Vorige maand raakte bekend dat Aster Nzeyimana opstapt bij de openbare omroep. Het sportanker maakt zijn overstap naar de concurrent, VTM, waar hij onder andere ‘The Voice van Vlaanderen’ zal presenteren. Maar hoe gaat die rol hem af?
Komende mandag, 5 juni dus, wordt een bijzondere aflevering van ‘Extra Time’. Het is niet alleen de laatste van dit seizoen, het is ook de laatste met Aster Nzeyimana aan het roer. Wie zijn opvolger wordt, is nog niet bekend. Maar Aster gaat na de zomer bij VTM als commentator van voetbalmatches aan de slag. Maar daar staat hij niet enkel in voor sport.
De presentator zal ook ‘The Voice van Vlaanderen’ in goede banen leiden aan de zijde van An Lemmens. De eerste opnamedag van de populaire zangwedstrijd is inmiddels achter de rug. En Aster heeft het er duidelijk naar zijn zin. “Ik vond het super. Ik vond het echt heel leuk”, benadrukt de gloednieuws VTM-presentator in een video op het Instagramverhaal van coach Natalia. “Ik voel mij al heel erg op mijn gemak.”

Coaches

En dat kon Koen Wauters tot in zijn coachstoel voelen. “Het gaat heel goed bij jou. Ik zie dat”, moet hij Aster toegeven. “Ik hou dat in het oog. En ja, je hebt een goede klik met het programma”, denkt de coach erover. En dat kan Natalia alleen maar beamen. “Heel goed gedaan, Aster. Echt waar”, sluit de zangeres zich bij har collega aan. Wij zijn alvast benieuwd naar het resultaat! 
Bron: Instagram Stories (@nataliamusic)
Bron: Instagram Stories (@nataliamusic)