Koen Wauters uit scherpe kritiek op 'The Voice': "Dit moet écht anders" TV en Radio
TV en Radio

Koen Wauters uit scherpe kritiek op 'The Voice': "Dit moet écht anders"

Koen Wauters uit scherpe kritiek op 'The Voice': "Dit moet écht anders"

Vrijdagavond vond de grote finale van ‘The Voice van Vlaanderen’ plaats. Een overwinning was dit jaar niet voor Team Koen weggelegd, een spetterend seizoen wel. Koen Wauters blikt er met veel plezier op terug, maar houdt tegelijk geen blad voor de mond.

Johan uit Team Koen mag dan wel niet gewonnen zijn, zijn coach blikt erg positief terug op zijn achtste seizoen bij ‘The Voice’. “Het was zeer leuk. Er werd niet alleen fantastisch gezongen, er waren ook twee leuke, maar vooral steengoede nieuwe coaches. Dat vond ik zeer aangenaam”, wil Koen Wauters erover kwijt in HLN Showbits.

Toch heeft de coach meteen een puntje van kritiek klaar. “Ik was niet heel gecharmeerd door het nieuwe concept, met die Red Zone”, geeft hij eerlijk toe. Tijdens de Knockouts konden de coaches een kandidaat namelijk naar deze wachtruimte sturen om nog even na te denken of ze de persoon in kwestie wel wilden meenemen naar de volgende ronde.

“Ik weet het zo niet”, denkt Koen erover. “Ik zou daar volgend seizoen toch nog eens serieus over nadenken. Maar buiten dat, vond ik het wel een héél leuk seizoen”, aldus de zanger. Op naar volgend jaar dus, waar hij hopelijk weer als coach van de partij is.

Populair

Laatste nieuws