Kristel Hubeny doet wel heel intieme onthulling over Regi: "Gênantste wat ik al meemaakte" TV en Radio
TV en Radio

Kristel Hubeny doet wel heel intieme onthulling over Regi: "Gênantste wat ik al meemaakte"

Kristel Hubeny doet wel heel intieme onthulling over Regi: "Gênantste wat ik al meemaakte"

In 'Regi Gaat Trouwen' schuwt Regi's toekomstige Kristel Hubeny geen enkel onderwerp. Zo deed de blondine een wel heel opvallende onthulling over Regi's ... zaad.

Tijdens haar vrijgezellenweekend moest Kristel enkele persoonlijke vragen beantwoorden. Diezelfde vragen werden ook voorgelegd aan haar wederhelft. Zo kon er achteraf gekeken worden of ze allebei hetzelfde hadden geantwoord.

Op de vraag 'Wat is het gênantste dat jullie al samen gedaan hebben?' volgde een wel heel intiem antwoord. "Dat was tijdens het koersfietsen. Zo'n broekje schuurt na een tijd. Na x-aantal kilometers, wanneer de zon schijnt en het dertig graden is, doet fietsen pijn voor een vrouw. Eigenlijk moet je je dan insmeren met een soort vaseline. Ik had dat niet gedaan, maar er zijn andere soorten vaselines", zegt Kristel.

In de bosjes

"Ik zei tegen Regi: 'Er is maar één manier waarop je dat kan moisturisen.' Dan is hij met mij in de bosjes gegaan en heeft hij dat gemoisturised met zijn sperm", bekent de blondine. Regi hield het daarentegen veel zediger. "Het gênantste moment? Een docusoap filmen waar ik de verliefde slof speel."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws