Laura Tesoro praat mond voorbij over 'The Voice': "Dit is de topfavoriet" TV en Radio
TV en Radio

Laura Tesoro praat mond voorbij over 'The Voice': "Dit is de topfavoriet"

Laura Tesoro praat mond voorbij over 'The Voice': "Dit is de topfavoriet"

Ooit deed ze mee als kandidate, nu is ze opnieuw van de partij als vijfde coach in 'The Voice van Vlaanderen'. Laura Tesoro geeft de afvallers een tweede kans in 'The Comeback Stage'. Als we haar mogen geloven, zal het dit jaar erg spannend worden.

In de liveshows zullen de kandidaten van Team Laura het opnemen tegen die van de andere coaches. Laura Tesoro gaat dit jaar meer dan ooit voor de winst. En daar zou ze wel eens in kunnen slagen ook. “Er zit nog iemand in mijn team waarvan ik al gemerkt heb dat die redelijk populair is", verklapt de coach al in de MNM-podcast '22 Minuten Stomme Vragen!'.

Laura kan dan ook niet verbergen dat ze toch stiekem al een favorietje heeft. Het gaat om een kandidaat waarvoor één of meerdere coaches tijdens de Blind Auditions wel afgedrukt hebben. “Maar ergens along the way is die afgevallen. Meer ga ik nog niet verklappen", zegt de zangeres mysterieus.

Op sociale media wordt haar kandidaat in ieder geval overladen met positieve reacties. Zo heeft Laura meteen een van de publieksfavorieten in haar team. “In the pocket”, denkt de coach. “Het zou zo leuk zijn mocht iemand winnen die de hoofdcoaches laten schieten hebben”, droomt Laura ten slotte luidop.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws