Loopt 'Boer zkt Vrouw' even dramatisch af als vorig jaar? Dit mogen we verwachten volgens Dina Tersago TV en Radio
TV en Radio

Loopt 'Boer zkt Vrouw' even dramatisch af als vorig jaar? Dit mogen we verwachten volgens Dina Tersago

Loopt 'Boer zkt Vrouw' even dramatisch af als vorig jaar? Dit mogen we verwachten volgens Dina Tersago

Al twee decennia lang presenteert Dina Tersago 'Boer zkt Vrouw' op VTM. En dat doet ze nog altijd ontzettend graag. In Story onthult ze nu ook al wat meer over wat we dit seizoen mogen verwachten.

Dina Tersago speelt al twintig jaar voor Cupido in 'Boer zkt Vrouw'. En dat zou ze graag nog heel lang doen. "De liefde is en blijft onvoorspelbaar. Elk seizoen is anders en dat houdt het zo boeiend voor mij", vertelt ze daar deze week over in Story.

"We hebben al jaren gehad waarin de zoektocht naar de ware supervlot ging, en andere jaren waarin het een stuk moeizamer verliep. Met zelfs grote drama's", aldus Dina. Hoe het dit seizoen verloopt, ontdekt de kijker binnenkort, al kan de presentatrice wel al een tipje van de sluier oplichten.

Steeds lastiger

"Het was weer heel emotioneel en intensief. Ook voor mij als presentatrice", geeft ze toe. "Ik leef altijd heel erg mee. Als ik zie met welke verwachtingen die boeren deelnemen, dan hoop ik dat we die toch telkens kunnen inlossen. En wanneer er teleurstelling of verdriet is, kruipt dat ook onder mijn vel. Ik heb het daar steeds lastiger mee, omdat ik besef dat we echt een verschil kunnen maken", aldus Dina.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws