Lynn Van Royen kondigt prachtig nieuws aan: "Ik mag het eindelijk vertellen" TV en Radio
TV en Radio

Lynn Van Royen kondigt prachtig nieuws aan: "Ik mag het eindelijk vertellen"

Lynn Van Royen kondigt prachtig nieuws aan: "Ik mag het eindelijk vertellen"

Lynn Van Royen, die je onder andere kan kennen van ‘Beau Séjour’ of ‘Onder Vuur’, schittert sinds afgelopen zondag in de gloednieuwe fictiereeks ‘Arcadia’ op Eén. Daar mag de actrice meteen al heuglijk nieuws over delen.

Er is nog maar één aflevering van ‘Arcadia’ op tv gekomen, of de commentaren zijn nu al lovend. “Wauw, speciaal”, “Eindelijk eens iets anders”, “Een voor een topacteurs”, “Ik ben al benieuwd naar de rest” en “Ik had grote verwachtingen, maar ze werden nu al overtroffen”, pikken we eruit op Facebook.

‘Arcadia’ vertelt het verhaal over een nabije toekomst, een nieuwe ideale wereld, waar elke inwoner een score heeft die hun levenskwaliteit beoordeelt. Het is met één miljoen euro per aflevering één van de duurste en tegelijk ook meest ambitieuze Vlaamse frictiereeksen aller tijden. Met een Vlaamse én Nederlandse cast.

Goed nieuws dus voor wie maar geen genoeg kan krijgen van de gloednieuwe Eén-reeks. ‘Arcadia” krijgt een vervolg. In ‘Goeiemorgen, Morgen!’ op Radio2 kondigde Lynn Van Royen aan dat er een tweede seizoen komt. “Ik denk wel dat ik dat al mag zeggen. Maar wat er met Luz (haar personage, red.) gebeurt, dat kan ik uiteraard niet verklappen”, aldus de ‘Arcadia’-actrice.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws