Makers bevestigen: "Deze personages verdwijnen uit 'Thuis'" TV en Radio
TV en Radio

Makers bevestigen: "Deze personages verdwijnen uit 'Thuis'"

Makers bevestigen: "Deze personages verdwijnen uit 'Thuis'"

Het lijkt wel een babyboom bij de populaire VRT 1-soap 'Thuis', met actrices Lauren Müller (Thilly) en Tine Priem (Tamara) die beiden zwangerschapsverlof opnemen.

Lauren, die al zeven jaar de rol van Thilly vertolkt, deelde vrolijk nieuws over haar eerste zwangerschap: "Die Kirsche auf dem Sahnehäubchen, auf der Torte," wat "de kers op de taart" betekent. Tine, moeder van Leo in de soap en onlangs nog draagmoeder in het verhaal, verwacht haar eerste kind in augustus.

De zwangerschappen zorgen voor creatieve uitdagingen voor de scenaristen. 'Thuis'-woordvoerder Ira Stevaert bevestigt in TV-Familie: "Sowieso vertrekken Tine en Lauren allebei even uit 'Thuis' om in alle rust hun zwangerschapsverlof op te nemen. Hoe die tijdelijke exits eruitzien, blijft een verrassing tot dit najaar."

Fans speculeren al over mogelijke verhaallijnen. Een populaire theorie suggereert dat Thilly en Tamara samen op zoek zullen gaan naar Bob, nadat een geheimzinnige USB-stick hints geeft over zijn verblijfplaats.

3 claps
2 bezoekers

Populair

Laatste nieuws