Makers van 'Thuis' kunnen het nu al verklappen: "Zijn keuze gaat in zijn gezicht ontploffen" TV en Radio
TV en Radio

Makers van 'Thuis' kunnen het nu al verklappen: "Zijn keuze gaat in zijn gezicht ontploffen"

Makers van 'Thuis' kunnen het nu al verklappen: "Zijn keuze gaat in zijn gezicht ontploffen"

Hoewel nu eindelijk uitgekomen is dat Marianne en dus niet Ilias de moord op Alexander Cosyns op haar geweten heeft, hangt er nog steeds een ander groot geheim boven de hoofden van enkele personages: het overspel van Dieter (Raf Jansen). Daarover lichten de ‘Thuis’-makers nu al een tipje van de sluier op.

Marianne zit momenteel achter de tralies, maar hoe zit het met Maité (Sara Gracia Santacreu)? Als de mensen zouden weten wat zij - als dochter en handlanger van Chris (Danny Timmermans) allemaal op haar kerfstok heeft, zou zij wel eens de volgende kunnen zijn die achter slot en grendel vliegt. Maar alleen Dieter kent haar geheim, en die zwijgt natuurlijk in alle talen zodat zijn Nancy (Ann Pira) niet te weten zou komen dat Maité zwanger is van hem.

“Dat krijgt natuurlijk nog een staartje”, kan ‘Thuis’-woordvoerder Hans Roggen al verklappen in Het Laatste Nieuws. “Want ooit moet Dieter zijn geheim aan Nancy opbiechten. Thilly en Vicky zijn al op de hoogte, dus het zal waarschijnlijk wel uitlekken, maar: wanneer? En welke impact zal dat hebben op zijn huwelijk met Nancy?”

Bedreiging

“Maité is in ‘Thuis’ in de eerste plaats een bedreiging voor het huwelijk van Dieter. De kijker weet ook wie Maité echt is en hoe complex de situatie voor Dieter wordt”, vervolgt Roggen. “Dieter kiest voor zijn kind en het vaderschap, maar die keuze zal misschien wel in zijn gezicht ontploffen”, klinkt het nog mysterieus. Wij zijn alvast benieuwd hoe deze verhaallijn zal aflopen, want het hoogtepunt zit eraan te komen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws