Makers van 'Thuis' verklappen nu al meer over komende verrassende verhaallijn TV en Radio
TV en Radio

Makers van 'Thuis' verklappen nu al meer over komende verrassende verhaallijn

Makers van 'Thuis' verklappen nu al meer over komende verrassende verhaallijn

Tussen alle drama in ‘Thuis’ zorgen de scenaristen dit seizoen voor een positieve noot in de soap. Misschien wel een van de meest verrassende of ludieke verhaallijnen van de afgelopen jaren: politie-agenten Tim en Dieter starten een muziekgroepje.

Onder de naam ‘The Intervention’ spelen Tim (Jeroen Lenaerts) en Dieter (Raf Jansen) de pannen van het dak op hun drumstel en keyboard. De enige echte ‘Thuis’-band lijkt geboren. Als we de fans in de Facebookgroep ‘Hier kom ik Thuis’ mogen geloven, scheren ze binnenkort hoge toppen in de hitnotering.

“Ik zie nog gebeuren dat Tim en Dieter binnenkort in Het Sportpaleis staan met hun band”, doet iemand er een schepje bovenop. Andere fans zouden al blij zijn met enkele optredens in de soap zelf - op het vrij podium binnenkort bijvoorbeeld - of met een cd. ‘Thuis’-producer Hans Roggen licht daarover al een tipje van de sluier op in TV-Familie.

“De concrete muziekavonturen van Tim en Dieter moeten de kijkers op het scherm ontdekken”, onthult hij. Maar een cd en een Sportpaleisconcert zitten er nog niet meteen aan te komen. “We kunnen nog wel kwijt dat er geen plannen zijn voor een single of album. ‘Thuis’ kan dus niet in de hitparade belanden”, aldus de producer.

Populair

Laatste nieuws