Margriet Hermans haalt zwaar uit: "Tom Waes wel? Het is gewoon degoutant!" TV en Radio
TV en Radio

Margriet Hermans haalt zwaar uit: "Tom Waes wel? Het is gewoon degoutant!"

Margriet Hermans haalt zwaar uit: "Tom Waes wel? Het is gewoon degoutant!"

'De Droomfabriek' keert terug met Bart Peeters (64) als presentator. Hij krijgt echter niet meer Rani De Coninck (53) of Sabine De Vos (56) aan zijn zijde. Wel Gloria Monserez (22).

Margriet Hermans is niet te spreken over die beslissing van de VRT. “Het is gewoon degoutant dat er geen plaats meer is voor oudere vrouwen op televisie”, zegt ze onomwonden in TV-Familie.

“In feite is dat zelfs de grootste onrechtvaardigheid die er bestaat", gaat Margriet verder. "Kijk: de leeftijd is voor mij niet belangrijk. Laat die persoon gewoon in het kader passen."

"Of dat iemand oud of jong is, daar heb ik dan geen oordeel over. Al is het uiteraard aan de producenten om dat te ­beoordelen."

"Maar ik vind het wel spijtig dat de ene na de andere vrouw van het scherm moet verdwijnen vanwege haar leeftijd. ­Terwijl ‘oudere’ mannen à la Bart Peeters, Tom Waes (55) en Wim Lybaert (55) wel volop kansen krijgen", stelt Margriet.

11 claps
11 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws