Martijn stuurt na ruzie tussen Lisanne en Lynnsie één van de twee naar huis in 'Boer Zkt Vrouw' TV en Radio
TV en Radio

Martijn stuurt na ruzie tussen Lisanne en Lynnsie één van de twee naar huis in 'Boer Zkt Vrouw'

Martijn stuurt na ruzie tussen Lisanne en Lynnsie één van de twee naar huis in 'Boer Zkt Vrouw'

Martijn had het in de voorbije aflevering van 'Boer Zkt Vrouw' niet gemakkelijk. Lynnsie (32) en Lisanne (32) kibbelden erop los. Zo erg dat Martijn zelf er helemaal genoeg van had.

Lisanne nam voortdurend het voortouw, waardoor de schuchtere Lynnsie zich niet goed voelde op de boerderij van Martijn. “Ik dacht dat Lynnsie met zichzelf in de knoop lag, ik wist niet dat ze het moeilijk had met het gedrag van Lisanne. Dat is me pas duidelijk geworden tijdens dat namiddagje shoppen", legt Martijn uit in Dag Allemaal.

Tijdens de 24 uurs date kreeg Lynnsie meer zelfvertrouwen. Plots kwam ze tijdens een namiddagje shoppen heel erg op voor zichzelf, wat tot spanningen leidde met Lisanne. "Met dat namiddagje shoppen wilde ik eigenlijk bewust de dames uit hun kot lokken”, geeft Martijn toe. “Ik wilde hun smaken en karakters beter leren kennen, want mijn toekomstige moet zich natuurlijk thuis voelen op de boerderij. Ik had verwacht dat de meningen uiteen zouden liggen, maar niet dat het zó hevig zou worden.”

Door dit voorval lijkt de kans heel groot dat Lynnsie haar koffers moet pakken. “Ik wist niet wat ik zag. Er bleef niets meer over van haar verlegenheid. ‘Wie is Lynnsie nu echt?’, vroeg ik me af. En ik maakte me wat zorgen over de toekomst. Gaat ze dikwijls op alles commentaar hebben? Uiteindelijk ging het hier om futiliteiten, een plek kiezen voor kaarsen en vazen. Over zo’n kleine dingen hoor je geen grote discussies te hebben. Ik ben op zoek naar een sterke vrouw, maar ze moet ook wel water bij de wijn kunnen doen", aldus Martijn. Binnenkort kunnen we op tv zien of hij effectief Lynnsie heeft weggestuurd.

17 claps
8 bezoekers

Populair

Laatste nieuws