Matteo Simoni doet boekje open over De Mol: zo is hij echt ontvangen in de groep TV en Radio
TV en Radio

Matteo Simoni doet boekje open over De Mol: zo is hij echt ontvangen in de groep

Matteo Simoni doet boekje open over De Mol: zo is hij echt ontvangen in de groep

Het was uitkijken naar de eerste aflevering om te weten te komen wie die mysterieuze tiende kandidaat van ‘De Mol’ nu eigenlijk was. Sinds gisteren kunnen we er een gezicht op plakken: Matteo Simoni vervoegde de groep. Maar hoe klikte dat echt, een BV tussen negen onbekende Vlamingen? De acteur klapt uit de biecht.

“Ze hebben enkele bekende Vlamingen gebeld met de boodschap dat er nog 1 plaats in de kandidatengroep vrij was. Ik heb meteen ja gezegd”, vertelt Matteo Simoni in Het Laatste Nieuws. “Ik ben wel heel blij dat ze mij hebben gekozen.” Zijn eerste opdracht bestond erin zijn identiteit niet prijs te geven. Toch viel de acteur meteen door de mand bij zijn medekandidaten.

Maar toen de groep wist wie hij was, werd hij wel meten hartelijk ontvangen. “Absoluut”, klinkt het bij Matteo. “Een heel warme, aangename en diverse groep ook. Ik was meteen een van hen. Niet die bekende kop, maar Matteo met als beroep ‘acteur' tussen een gynaecoloog, een wiskundeleerkracht, een schrijnwerker, een patissier...”, wil hij erover kwijt. “Ik heb ook veel plezier gehad bij de eerste echte opdracht samen.” Daarvoor moest de acteur linedancen.

“Ik dans graag. En dan mocht ik nog die hoed en die botten aandoen. Super”, lacht hij. “Ik vond het ook goed om met een rustige dans-opdracht te beginnen. Ik dacht: de spectaculaire opdrachten met helikopters en bungeespringen komen nog wel. Wist ik veel dat ik de volgende dag al uit het spel zou liggen.” Jammer, maar helaas dus. “Maar ik vond het te gek. Ik zou direct terug meedoen. Maar mijn vriendin was wel blij dat ik snel weer thuis was”, aldus Matteo.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws