Moeder van BV legt zoon op de rooster: "Jij bent Champignon, nu weet ik het!" TV en Radio
TV en Radio

Moeder van BV legt zoon op de rooster: "Jij bent Champignon, nu weet ik het!"

Moeder van BV legt zoon op de rooster: "Jij bent Champignon, nu weet ik het!"

Gisteren smolten de acht overgebleven Masked Singers samen in The Big Bang. Mummie werd ontmaskerd. Champignon is dus zeker van zijn plekje in de volgende show. Maar wie verbergt zich achter dit schattige paddenstoelenpak? En valt hij nu al door de mand bij zijn ouders?

Over de ware identiteit van Champignon bestaat nog steeds geen eensgezindheid, verre van zelfs. Verschillende namen als Jonas Van Geel, Miguel Wiels, Kamal Kharmach en Sander Gillis keren vaak terug. Maar ook Joe-presentator Sven Ornelis staat op de radar. Copresentatrice Anke Buckinx ging deze week langs bij de ouders van haar collega om hen eens aan de tand te voelen.

Anny, de moeder van Sven, is er intussen steevast van overtuigd dat haar zoon elke week in het paddenstoelenpak kruipt. “Da’s Champignonneke”, klinkt het zelfverzekerd. “Champignon verwijst naar eten, die passen, die dansbewegingen. En je neemt ons vandaag mee op citytrip, niet toevallig”, voorspelt zijn mama. “Dus je denkt dat ik er vanavond uitga dan?”, klinkt het bij Sven. Champignon is dan misschien niet ontmaskerd, Anny kan hij niet meer van de wijs brengen.

Ook Anke begint daardoor te twijfelen. “Sven heeft altijd gezegd dat hij niks voor tv wil doen, maar als de makers van ‘The Masked Singer’ je vragen, zeg je toch geen ‘neen’?”, vraagt zijn collega zich af. Krijgen Anny en Anke gelijk? Of zitten ze op een dwaalspoor?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws