Moeder van Pedro Elias doet hartverscheurende bekentenis over zijn vele angsten TV en Radio
TV en Radio

Moeder van Pedro Elias doet hartverscheurende bekentenis over zijn vele angsten

Moeder van Pedro Elias doet hartverscheurende bekentenis over zijn vele angsten

In ‘Patiënt Pedro’ probeert Pedro Elias komaf te maken met zijn mentale problemen. In een nieuw fragment uit het programma voert hij een emotioneel gesprek met zijn moeder en zij laat weten dat ze het daar voor een lange tijd heel moeilijk mee heeft gehad.

Pedro Elias kampt al jaren met verschillende angsten en ook kan hij het overlijden van zijn vader moeilijk verwerken. In het nieuwe tv-programma ‘Patiënt Pedro’ onderneemt hij actie en praat hij onder meer met lotgenoten, maar neemt hij de kijker ook mee naar zijn therapiesessies.

In een nieuw fragment op de Instagrampagina van Play4 krijgen we meer te zien van een gesprek tussen Pedro en zijn moeder. Hij vertelt dat hij niet weet van waar sommige angsten komen, waarop zijn mama vertelt dat ze haar schuldig voelt dat ook zij de oorzaak niet kent. “Er zijn dingen gebeurd, aangename en minder aangename. Maar geen dramatische”, zegt ze.

“Ik heb heel vaak gedacht: ‘Wat heb ik niet gezien?’”, geeft ze eerlijk toe. “Wat heb ik niet gezien, dat hij zoveel angsten heeft? Want normaal, als een kind angsten heeft, dat moet je voelen”, aldus Pedro’s mama. “Een moeder moet dat voelen, of een familielid. Dat heb ik niet gezien en ja, dat deed soms pijn. Nu niet meer”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws