Moet ook Sabine Hagedoren vertrekken bij de VRT? Weervrouw onthult meer TV en Radio
TV en Radio

Moet ook Sabine Hagedoren vertrekken bij de VRT? Weervrouw onthult meer

Moet ook Sabine Hagedoren vertrekken bij de VRT? Weervrouw onthult meer

Na 36 jaar trouwe dienst moet Frank Deboosere (64) verplicht met pensioen. Enkele maanden vroeger dan verwacht presenteert hij maandagavond al zijn laatste weerbericht op Eén. Maar wat gebeurt er met zijn collega Sabine Hagedoren (54)?

Dat Frank Deboosere aan zijn ‘afscheidstournee’ begonnen was, was al een tijdje bekend. Dat de weerman maandag al afscheid neemt van de openbare omroep daarentegen kwam als een grote verrassing. Zelf had hij zijn rit bij de openbare omroep het liefst volledig uitgedaan, maar Frank moest zijn resterende vakantiedagen opnemen. Daarom presenteert hij maandagavond, op zijn 64e, zijn laatste weerbericht op Eén.

Zijn vetrek zorgt voor heel wat puzzelwerk bij de VRT. Achter de schermen wordt intussen een opvolger opgeleid, maar tot dan staan Sabine Hagedoren en Bram Verbruggen er alleen voor. Haar lange zomervakantie mag de weervouw in ieder geval vergeten. En ook Bram moet voorlopig fulltime aan de slag bij de openbare omroep. “Het zijn heel grote schoenen om te vullen, maar met Sabine aan mijn zijde heb ik er alle vertrouwen in”, denkt hij erover in Het Laatste Nieuws.

Maar hoelang zal Sabine nog meedraaien? Als het van haar afhangt in ieder geval zo lang mogelijk. “Ik ben nu 54 jaar. Als ik tot mijn pensioen bij de VRT mag blijven, zal ik langer het weer gepresenteerd hebben dan Armand. En ik doe mijn werk nog altijd dolgraag. Dus als het aan mij ligt: ja!”, aldus de weervrouw in Humo.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws