Na bloedstollende ontknoping: iedereen moet dezelfde commentaar kwijt over 'De Twaalf' TV en Radio
TV en Radio

Na bloedstollende ontknoping: iedereen moet dezelfde commentaar kwijt over 'De Twaalf'

Na bloedstollende ontknoping: iedereen moet dezelfde commentaar kwijt over 'De Twaalf'

Na acht weken nagelbijten kregen de kijkers van ‘De Twaalf’ gisteren met een spannende slotaflevering eindelijk een antwoord op al hun vragen. Na een plottwist van jewelste moet iedereen nu hetzelfde kwijt over de ontknoping.

In ‘De Twaalf: De Assepoestermoord’ stonden Anton Bergman (Koen De Graeve) en zijn dochter Julie terecht voor de moord op zijn vrouw en Julies stiefmama Marianne (Katrien De Ruysscher). Dat Julie effectief medeplichtig was aan de moord waarvoor ze terecht stond, kwamen we vorige week al te weken. Maar dat stiefzus - én blijkbaar geheime liefde - Romy de tweede dader was en Anton onschuldig achter de tralies vloog, zorgde voor een plottwist van jewelste.

En dat kon de kijkers wel smaken. “In één woord: WAUW”, “Zot slot!”, “Ben er even niet goed van”, “Amai, ik zat er grondig naast. Zo’n verrassende wending”, “Spannend tot de laatste minuut”, “Hoe goed was dit”, en “Hoedje af voor de makers en de straffe acteurs, wat een fantastisch goede laatste aflevering. Verrassend tot het allerlaatste moment”, pennen ze uitsluitend lovende woorden neer op Instagram.

Seizoen drie?

Meer nog, de kijkers hebben zo genoten van de reeks, dat ze al luidop van een derde seizoen beginnen te dromen. “Vervolg graag” en “Ik wil nog een seizoen”, klinkt het al meteen op sociale media. “Afrondend: op naar de volgende”, schrijft ook Humo in een voornamelijk prijzende recensie.

Populair

Laatste nieuws