Na enorme succes van 'Chantal': Maaike Cafmeyer maakt geweldig nieuws bekend TV en Radio
TV en Radio

Na enorme succes van 'Chantal': Maaike Cafmeyer maakt geweldig nieuws bekend

Na enorme succes van 'Chantal': Maaike Cafmeyer maakt geweldig nieuws bekend

2022 was een prachtig jaar voor Maaike Cafmeyer. De komische politiereeks ‘Chantal’, de spin-off van ‘Eigen kweek’ waarin zij de hoofdrol speelt, was razend populair. Van dat succes mag de West-Vlaamse actrice zelfs tot op vandaag nagenieten.

Dat enorme succes bleef namelijk niet zonder gevolg. In Dag Allemaal kondigde Dries Heyneman, ‘De Sheriff’ uit ‘Chantal’, onlangs nog aan dat de kijkcijferhit een tweede seizoen krijgt. De opnames zijn zelfs al achter de rug. “Tot eind augustus hebben we gedraaid voor het tweede seizoen van ‘Chantal’ – ja er komt een tweede seizoen aan”, verklapte hij.

Maar er is meer. Het succes van de reeks werd nogmaals bekroond op de Ensors afgelopen zaterdag. ‘Chantal’ sleepte maar liefst zes nominaties voor de Vlaamse film- en tv-prijzen in de wacht. Daar wisten ze één van te verzilveren, en meteen een heel belangrijke. Maaike Cafmeyer kaapte de Ensor voor ‘Beste Acteerprestatie in een Hoofdrol (Fictie-Serie)’ weg.

Fans van ‘Chantal’ vinden dat in ieder geval meer dan verdiend. “Dubbel en dik verdiend”, “Zo terecht”, “Top, steractrice”, “Geweldige vrouw, die Maaike”, “Pure madam, topactrice”, “Fantastische reeks”, “Proficiat, Maaike” en “Welverdiend, gefeliciteerd”, schrijven ze op Facebook.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws