Na groot nieuws van zus deelt ook Dorien Leyers prachtig nieuws: "Zo onverwacht" TV en Radio
TV en Radio

Na groot nieuws van zus deelt ook Dorien Leyers prachtig nieuws: "Zo onverwacht"

Na groot nieuws van zus deelt ook Dorien Leyers prachtig nieuws: "Zo onverwacht"

Het zijn mooie tijden voor de zusjes Leyers. Olga is net getrouwd, Ella’s carrière gaat gewoon in stijgende lijn verder en Billie heeft net een bandje opgericht met haar vriend, dat volgende week zijn eerste single uitbrengt. Maar ook Dorien Leyers heeft nu een verrassende stap gezet in haar carrière.

Dorien Leyers is terug van weggeweest! Na zes jaar is Jan Leyers’ oudste dochter binnenkort voor het eerst weer op het kleine scherm te zien. Samen met ex-Miss België Celine Van Ouytsel gaat ze ‘Kennis van wonen’ presenteren, een nieuw vastgoedprogramma dat mensen wegwijs maakt in alle juridische zaken die bij hun droomhuis komen kijken.

“Als ik mij niet vergis, hadden ze mij al een keertje aan het werk gezien op een corporate event", klinkt het bij Dorien in Het Laatste Nieuws. “Vervolgens bleek dat ze fan waren van mijn aanpak en wilden ze mij graag naar voren schuiven om het programma te presenteren.” Ze heeft dan ook geen seconde getwijfeld om toe te happen. “Ik vind het oprecht boeiende materie, zeker gezien de huidige situatie op de vastgoedmarkt”, denkt Dorien erover.

Heel onverwacht

Het is intussen van 2017 geleden dat we Dorien nog op tv aan het werk zagen. Toen nam ze de presentatie van ‘Complex’ voor haar rekening. “Het was geen bewuste keuze om minder televisiewerk te doen. Het is gewoon zo gelopen”, zegt de oudste Leyers-dochter. Maar nu is ze terug en is ze er meer dan klaar voor. “Soms kunnen onverwachte aanbiedingen uitdraaien in iets heel moois”, besluit Dorien.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws