Na Koen en Quinten opnieuw grote exit in 'Familie'?: "Dit personage gaat dood" TV en Radio
TV en Radio

Na Koen en Quinten opnieuw grote exit in 'Familie'?: "Dit personage gaat dood"

Na Koen en Quinten opnieuw grote exit in 'Familie'?: "Dit personage gaat dood"

Dat een soap een komen en gaan van personages is, heeft ‘Familie’ de laatste weken nog maar eens bewezen. Binnenkort mogen we Karin (Loes Van den Heuvel) en Bart (Chris Van Tongelen) (opnieuw) verwelkomen in de reeks, maar onlangs zagen we bijvoorbeeld Koen (Sieg De Doncker) en Quinten (Maxime De Winne) nog vertrekken. Daar komt nu mogelijk nóg een personage bij.

Waar ‘Thuis’ gisteren met de verloving van Thilly en Harry op een positieve noot eindigde, zette ‘Familie’ het weekend in mineur in. Het grote verjaardagsfeest van Samira (Belinda Voorspoels) draaide helemaal anders uit dan verwacht. Nadat ze gelogen had over wie de echte papa van haar zoon Brahim (Amine Boujouh) is, brak hij met zijn moeder. Uit het niets dook hij toch op op haar verjaardag. En daar ging het meteen mis.

Brahim ging zijn biologische vader opzoeken, die blijkbaar geen flauw benul had dat hij een zoon had, en ging - duidelijk onder invloed van drank - de confrontatie aan met zijn moeder. Hij kruipt woest achter het stuur en knalt meteen ergens tegenaan. Deze cliffhanger hield de fans van ‘Familie’ op het puntje van hun stoel genageld. Zij vrezen meteen het ergste: Brahim wordt de zoveelste dode in de reeks.

"Is Brahim dood?", schrijft iemand op Facebook. “Ik denk het”, “Jammer dat hij sterft”, “Ohnee, niet nog iemand” en “Spanneeend”, luidt het in de reacties. Maar ze lijken in de minderheid. De meesten geloven niet dat Brahim uit de reeks verdwijnt: “Nee, hij is niet dood”, “Mensen horen ‘boem’ en denken meteen dat hij het niet overleeft”, "Die gaat niet dood zijn, hoor. Vijf meter tegen 10 per uur... maar alles kan natuurlijk in 'Familie’”, “Het was maar een zachte klap” en "Hoofdpijn zal hij morgenvroeg hebben, en een fikse boete."

Populair

Laatste nieuws