Nadat geheim pact met Aaron Blommaert uitlekte: Kürt Rogiers hakt knoop door over exit in 'Familie' TV en Radio
TV en Radio

Nadat geheim pact met Aaron Blommaert uitlekte: Kürt Rogiers hakt knoop door over exit in 'Familie'

Nadat geheim pact met Aaron Blommaert uitlekte: Kürt Rogiers hakt knoop door over exit in 'Familie'

Gelukkig maar, Lars heeft de seizoensfinale van ‘Familie’ overleefd. Maar betekent dat ook dat Kürt Rogiers in de reeks blijft? Want herinner je je zijn pact met Aaron Blommaert nog? Als de ene bij ‘Familie’ vertrekt, gaat de andere mee. Daar geeft de acteur nu eindelijk een woordje uitleg bij.

Zijn nieuwe, kortgeschoren kapsel heeft de laatste maand toch heel wat paniek veroorzaakt bij de kijkers van ‘Familie’. “Ik had er niet om gedaan, maar ineens kreeg ik heel veel reactie: ‘Lars is dus toch dood?’”, zegt Kürt Rogiers vol ongeloof in HLN Showbits. “Mijn bakkerin in paniek, de poetsvrouw van mijn ouders in paniek.” Maar dat bleek nergens voor nodig. Lars leeft en lijkt nog niet meteen uit de soap te verdwijnen.

De laatste tijd was er nochtans veel te doen over het pact met zijn tv-zoon Aaron Blommaert. “Wij waren tussen de takes door gewoon eens aan het babbelen over hoelang we nog wilden blijven”, legt Kürt uit. “Dat komt bij elke soapacteur voor. Er zijn hoogtes en laagtes. Soms denk je ineens dat het stilaan tijd wordt voor iets anders, de andere dag denk je: het is zo gezellig, het is zo’n fijne familie, ik blijf.”

Veel Aaron, veel Kürt

“Maar aangezien Aaron mij de vraag stelde, zei ik: ‘Als jij weggaat, ga ik ook weg, en omgekeerd’. En zo ontstond het pact”, aldus de acteur. Maar Kürt staat nog steeds even graag op de set van ‘Familie’. “De mensen mogen dus gerust zijn. Voorlopig - wat dit seizoen betreft toch - krijg je heel veel Aaron en heel veel Kürt te zien”, licht hij al een tipje van de sluier op. Een exit zit er dus nog niet snel aan te komen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws