Natalia komt met ernstige waarschuwing voor Koen Wauters TV en Radio
TV en Radio

Natalia komt met ernstige waarschuwing voor Koen Wauters

Natalia komt met ernstige waarschuwing voor Koen Wauters

De afleveringen van een nieuw seizoen van 'The Voice' zie je eind deze maand op de tv. De coaches zijn er helemaal klaar voor. Maar coach Natalia heeft een speciale boodschap voor haar medecoaches. Ze is vastberaden om een derde keer een winnaar in haar team te hebben.

Koen Wauters, Mathieu Terryn, Laura Tesoro, Jan Paternoster en Natalia gaan er alles aan doen om één van hun kandidaten de winnaar te maken van 'The Voice'. "Koen, warm uzelf al maar op want het zal nodig zijn", waarschuwt Natalia. Maar ook voor Mathieu heeft ze een speciale boodschap: "Mathieu, ietske minder met uw haar bezig zijn. Focus on 'the job', eh jongen."

Koen Wauters kaatst de bal dan weer terug, door te zeggen dat hij het grootste talent ever uit 'The Voice' al heeft aangeleverd, namelijk Laura Tesoro. Ook Mathieu Terryn waarschuwt de 'Tina Turner van de Kempen', dat voor hem vorig jaar een opwarmer was. "Als wij op snelheid zitten, vullen wij de weide van Werchter. Dus, zie maar dat uw haar goed ligt. We komen eraan."

Populair

Laatste nieuws