Neemt de 'Thuis'-kijker binnenkort afscheid van Lynn Van den Broeck? Actrice neemt opvallende beslissing

230920lynnvandenbroeckplay4
Al meer dan vier jaar staat Lynn Van den Broeck als Viv op de set van ‘Thuis’. Maar door haar toenemende populariteit zien we de actrice steeds vaker in andere shows opduiken. Betekent dat dat Lynn de soap binnenkort vaarwel zegt nu er steeds meer tv-uitstapjes aankomen?
Lynn Van den Broecks tv-carrière schiet - los van ‘Thuis’ dan - stilaan uit de startblokken. Zo schittert de actrice momenteel in ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’ en was ze vorig jaar vliegende reporter voor ‘Zomerhit’. En blijkbaar krijgt ze wel vaker zulke vragen. “Dat gebeurt, ja. Al moet ik vaak passen omdat mijn agenda het niet toelaat. Dat komt uiteraard omdat ik vasthang aan mijn rol in 'Thuis’”, vertelt Mathias Vergels' verloofde in TV-Familie.
“Maar als er dan een vraag komt in verband met een programma dat mij ligt, zoals nu met 'MasterChef', wil ik hemel en aarde bewegen om het te kunnen doen”, besluit Lynn. “Het is ook wel zo dat ik moeilijk 'nee' kan zeggen. Plus: ik word graag uitgedaagd.” Daarom hoopt ze stiekem dat andere kansen op tv blijven binnenstromen. Maar wat zegt dat over haar toekomst bij de populaire VRT 1-soap? Daar is de actrice wel erg duidelijk over.

Prioriteit

“Zolang het te combineren blijft: graag”, zegt Lynn over haar tv-uitstapjes. “Maar ‘Thuis’ is mijn prioriteit, zeker sinds het belang van mijn personage Viv in het verhaal is toegenomen”, besluit ze. De trouwe kijkers mogen dus op hun beide oren slapen: de actrice heeft er nog lang niet genoeg van.