Neemt 'Thuis' binnenkort afscheid van maar liefst 3 personages? "Ook hun exit zit eraan te komen" TV en Radio
TV en Radio

Neemt 'Thuis' binnenkort afscheid van maar liefst 3 personages? "Ook hun exit zit eraan te komen"

Neemt 'Thuis' binnenkort afscheid van maar liefst 3 personages? "Ook hun exit zit eraan te komen"

Op vrijdag 29 maart vindt de midseasonfinale van 'Thuis' plaats. Wat al zeker vaststaat, is dat de kijker op die dag afscheid neemt van Bob (Christophe Haddad). Maar de kijkers vrezen nu ook een tweede, en zelfs een derde exit.

Bob is terminaal ziek. In de dubbelaflevering van 29 maart wordt er afscheid genomen van hem. Zo zal hij nog een laatste reis maken met zijn zoontje Leo. Daardoor denken velen dat niet alleen Bob, maar ook zijn zoontje zal verdwijnen uit de reeks.

Maar de kijkers vrezen dat er tijdens die midseasonfinale nog iemand de reeks zal verlaten. "We moeten binnenkort ook afscheid nemen van Tamara, want actrice Tine Priem heeft laten weten dat ze in verwachting is. Zij zal dus minstens drie maanden zwangerschapsverlof opnemen", aldus een fan.

Fataal

"Dat zou kunnen betekenen dat zij met Bob op reis vertrekt", beaamt een andere kijker. "Tijdens die reis zal er wel iets fataals gebeuren, waardoor Tamara uiteindelijk alleen terugkeert", klinkt het. "Hopelijk zal dat dan mét haar zoontje zijn, want het zou me niet verbazen dat er ook iets met Leo gebeurt." De kans bestaat dus dat we de kijkers binnenkort van maar liefst drie personages afscheid moeten nemen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws