Netflix-kijkers zijn compleet in de ban van deze gloednieuwe serie: "In 84 landen op nummer 1"

230906onepiecenetflix
Netflix heeft een live-actionbewerking gemaakt van de populaire mangareeks 'One Piece'. En die blijkt een schot in de roos te zijn.  
Netflix waagde zich al verschillende keren aan een live-actionversie van een populaire mangareeks, helaas zonder succes. Heel wat fans hadden er dan ook geen goed oog in toen Netflix bekendmaakte dat het ook een live-actionbewerking zou maken van de mangareeks 'One Piece'. Maar die vrees bleek onterecht.
'One Piece' prijkt op een week tijd in maar liefst 84 landen op de eerste plaats van de meest bekeken titels op Netflix. 'One Piece' is een Japanse graphic novel die voor het eerst werd uitgebracht in 1997 en die het verhaal vertelt over de jonge piraat Monkey D. Luffy. Hij gaat met zijn bemanning op zoek naar het zogenaamde 'One Piece', de allergrootste schat van de wereld. 

Positieve reviews

Sinds 31 augustus zijn de acht aflevering van de live-actionversie van 'One Piece' te bekijken op Netflix. En dat wordt momenteel dus ook massaal gedaan. Bovendien krijgt de serie uitsluitend positieve commentaren. Absoluut het bekijken waard dus!