Netflix-kijkers zijn helemaal in de ban van deze actieserie: "Steekt er met kop en schouders bovenuit"

230829whoiserincarternetflix
De gloednieuwe actieserie 'Who Is Erin Carter?' scoort momenteel een grote hit op Netflix. De serie is nog maar pas te zien op de streamingdienst en wordt al meteen massaal bekeken.
'Who Is Erin Carter?' speelt zich af in Spanje, waar Erin Collantes een onopvallend bestaan leidt als lerares Engels. Tot ze op een dag betrokken raakt bij een gewapende overal in een supermarkt. Zo blijkt dat Erin zich opvallend goed kan verweren.
Plots lijkt een van de overvallers Erin ook te herkennen. Zo dreigt haar ware identiteit naar boven te komen. Erin is namelijk helemaal niet wie ze lijkt te zijn. En het verhaal over Erin lijkt alvast in de smaak te vallen bij de Netflix-kijkers.

Keiharde actiescènes

Zo is 'Who Is Erin Carter?' momenteel een grote hit op Netflix. "De keiharde actiescènes steken met kop en schouders uit boven de dramatische momenten. Je kan amper wachten tot ze voor de zoveelste keer moet vluchten voor haar leven, want dan is de Netflix Original op z’n best", schrijft een recensent van Veronica Superguide. "Ondanks de clichés valt er aan 'Who Is Erin Carter?' wel veel plezier te beleven", klinkt het dan weer in een review in Humo