Nieuwkomer Pepijn Huysman in 'Familie' krijgt nu al serieuze commentaar te slikken TV en Radio
TV en Radio

Nieuwkomer Pepijn Huysman in 'Familie' krijgt nu al serieuze commentaar te slikken

Nieuwkomer Pepijn Huysman in 'Familie' krijgt nu al serieuze commentaar te slikken

De kijkers van ‘Familie’ mochten maandagavond een nieuw gezicht verwelkomen. Pepijn Huysman kruipt vanaf nu in de huid van Daniel. Wat zijn rol precies zal zijn, is nog niet duidelijk. En toch krijgt de jonge acteur nu al kritiek te slikken.

Met Pepijn Huysman als Daniel heeft ‘Familie’ er een nieuw gezicht bij op de set. Wat zijn rol in de soap zal zijn, is nog niet meteen duidelijk. Al lijken de fans in hem meteen een nieuwe love interest voor Louise (Charlotte Sieben) te zien.

Helaas komt er nu al kritiek op het personage, nog voor de acteur überhaupt in de reeks te zien was. “Wie is dat nu weer?”, “Waarschijnlijk weer zo’n studentje”, “Het is niet meer leuk, zoveel nieuwe personages”, “Het heeft niets meer met ‘Familie’ te maken” en “Het is een jeugdreeks aan het worden”, uiten enkele fans hun ongenoegen op sociale media.

Kanttekening

Gelukkig zijn er ook kijkers die Pepijn met open armen ontvangen. “Verjonging is toch niet slecht?”, “Nieuwe personages zijn altijd leuk en nodig om het verhaal boeiend te houden”, “Heel veel succes, je zal dat goed doen” en “Ik ben al heel benieuwd naar je rol”, klinkt het ook.

Populair

Laatste nieuws