Zo gaat het nog met Boer Cyriel en Els uit Boer zkt Vrouw TV en Radio
TV en Radio

Zo gaat het nog met Boer Cyriel en Els uit Boer zkt Vrouw

Zo gaat het nog met Boer Cyriel en Els uit Boer zkt Vrouw

Uit ‘Boer zkt Vrouw’ zijn niet alleen heel wat relaties, maar intussen ook al verschillende liefdesbaby’s voortgekomen. Denk maar aan de kleine Dré van Jan en Romina, of Bart en Céline die op dit moment hun eerste kindje verwachten. Zijn Cyriel en Els de volgende in het rijtje?

Cyriel (28) schreef zich vorig jaar in voor ‘Boer zkt Vrouw’. En de boer had een pak meer geluk dan zijn collega's in het voorbije seizoen. De boer vond er de liefde bij Els (23). En hoewel het lang geen liefde op het eerste gezicht was, besloten de twee hun relatie op het einde van het avontuur toch een kans te geven.

En dat was blijkbaar de juiste beslissing. Want meer dan een jaar na datum is het koppeltje nog steeds smoorverliefd. “Els en ik zijn nog altijd gelukkig samen”, weet boer Cyriel te vertellen in Dag Allemaal. Meer nog, de twee wonen zelfs al enkele maanden samen op zijn boerderij in West-Vlaanderen.

Kindje op komst?

De twee hebben elkaar duidelijk gevonden. Bovendien ziet Cyriel Els duidelijk als de moeder van zijn kinderen. Het koppel koestert dan ook een vurige kinderwens. Baby's zijn misschien nog niet meteen aan de orde, maar dat houdt hen niet tegen om stiekem al te dromen. “Eens het zover is, zullen we ze met plezier hier in de natuur opvoeden en niet in de stad”, heeft het stelletje nu al beslist.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws