Nog maar pas bevestigd: Ex-K3'tje Kristel Verbeke kondigt grootse plannen aan TV en Radio
TV en Radio

Nog maar pas bevestigd: Ex-K3'tje Kristel Verbeke kondigt grootse plannen aan

Nog maar pas bevestigd: Ex-K3'tje Kristel Verbeke kondigt grootse plannen aan

Al vroeg in de ochtend kondigde Kristel Verbeke vandaag geweldig nieuws aan. Ze verklapt op Instagram meer details over iets waar ze al een hele tijd aan werkt. Het resultaat daarvan zullen we zelfs deze maand al kunnen bewonderen.

Over twee weken is het eindelijk zover: dan begint De Warmste Week. Verschillende radiopresentatoren zullen dan zes dagen lang non-stop radio maken vanuit Het Warmste Huis in Hasselt. Dat doen ze dit jaar om geld in te zamelen voor de strijd tegen kansarmoede. Niet alleen op de radio, maar ook op Eén en VRT MAX zal er heel wat te doen zijn rond de De Warmste Week.

Ook ex-K3’tje Kristel Verbeke wil haar steentje bijdragen en daar vertelt ze nu zelf meer over op haar Instagrampagina. “Eindelijk kan ik met jullie delen dat ik een programma gemaakt heb speciaal voor De Warmste Week: ‘Vlammen tegen kansarmoede'", schrijft ze trots. Op 19 en 22 december zal dat programma worden uitgezonden op Eén.

Kristel zal daarin praten met mensen in kansarmoede, maar ook met hun buren, collega’s, vrienden en hulpverleners. In de commentaren onder haar Instagrambericht reageren enkele fans van Kristel al heel enthousiast. “Trots op mijn favoriete K3’tje”, “Top!” en “Go Kristel!”, klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws