Nostalgie: 'De Kotmadam' is helemaal terug en pakt uit met verrassende cast TV en Radio
TV en Radio

Nostalgie: 'De Kotmadam' is helemaal terug en pakt uit met verrassende cast

Nostalgie: 'De Kotmadam' is helemaal terug en pakt uit met verrassende cast

Het liet lang op zich wachten, maar eindelijk is het zover. ‘De Kotmadam’ is terug van weggeweest. Vanaf zondag 20 november verwelkomt Jeanne opnieuw een lading studenten in haar huis. Dat weet Het Laatste Nieuws.

In 2020 al werd het 24ste - en voorlaatste - seizoen ingeblikt, maar dat bleef gewoon in het archief liggen. Daar was acteur Mark Verstraete allesbehalve tevreden over. “We hebben een mooi slot gebreid aan wat dertig jaar een deel van ons leven is geweest. Het zou doodzonde zijn als dat slotakkoord voor altijd in de schuif blijft liggen", vertelde hij eerder in Dag Allemaal. Nu worden de nieuwe afleveringen gelukkig van onder het stof gehaald.

Kotbazen Jeanne (Katrien Devos) en Jef (Mark Verstraete) zijn uiteraard weer van de partij. Zij nemen een gloednieuwe student onder hun dak. Arno Moens, bekend als Remco uit ‘Lisa’, doet zijn intrede als Simon en neemt de kamer van Lukas over. Samen met Ines (Anouck Luyten), Martha (Helle Vanderheyden), Victor (Frederik Huys) zal hij de boel weer op stelten zetten.

Ook enkele gastrollen raakten al bekend. Christophe Haddad, Bob uit ‘Thuis’, Warre Borgmans, Robin Keyaert, Carry Goossens en Ben Segers zullen allemaal de revue passeren. Ook Arnold Willems, die ondertussen helaas overleden is, stond in 2020 nog voor een gastrolletje op de set.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws