Nu Mieke nog leeft: dit staat er deze week te gebeuren in 'Familie' TV en Radio
TV en Radio

Nu Mieke nog leeft: dit staat er deze week te gebeuren in 'Familie'

Nu Mieke nog leeft: dit staat er deze week te gebeuren in 'Familie'

Afgelopen vrijdag ontdekten de kijkers van 'Familie' dat Mieke (Caroline Maes) nog leeft. Maar hoelang kan ze nog onderduiken? En wat staat er deze week nog te gebeuren in 'Familie'?

Mieke is dan toch niet vermoord door Niko (Jo Hens) of draagmoeder Sam (Tinne Ceuppens). Dat kwamen de kijkers afgelopen vrijdag te weten. Zo leeft Mieke ondergedoken in een Ardense chalet. Deze week wordt duidelijk dat het steeds moeilijker wordt voor Mieke om haar identiteit te blijven verbergen.

De kijkers weten intussen ook dat Andreia, de vrouw met wie Jan (Jef De Smedt) aan het chatten is, Mieke is. Maar dat weet Jan natuurlijk zelf nog niet. Zijn kleinzoon Jelle (Maarten Cop) vertrouwt het zaakje niet wil inbreken op zijn laptop. Jelle krijgt ook de uitslag van zijn bloedonderzoek.

Huwelijksaanzoek?

Ook de reclamecampagne rond het champagnebier krijgt steeds meer vorm. Vanessa (Karen Damen) is daarvoor nog altijd op zoek naar een bruidspaar, maar blijft hinten op een huwelijksaanzoek van Mathias (Peter Bulckaen). Daarnaast is Lars (Kürt Rogiers) bang om de controle helemaal te verliezen. Ilja (Senne Meynendonckx) heeft iets op de biechten. Tot slot maakt Niko duidelijk dat hij geen gevoelens meer heeft voor Sam, wat bijzonder hard aankomt bij haar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws