Oeps! VTM lijkt hiermee nu zelf finalisten van 'The Masked Singer' te verklappen TV en Radio
TV en Radio

Oeps! VTM lijkt hiermee nu zelf finalisten van 'The Masked Singer' te verklappen

Oeps! VTM lijkt hiermee nu zelf finalisten van 'The Masked Singer' te verklappen

Hippo, Champignon, Raaf en Tovenaar. Deze vier Masked Singers zetten vanavond alles op alles om door te stoten naar de grote finale van volgende week. Voor één van hen valt het masker nog net voor de valreep af. Maar verklapt dit detail al van welk figuurtje we straks afscheid nemen?

Onlangs liet Véronique De Kock al in haar kaarten kijken over de finale van ‘The Masked Singer’. Voor haar mogen Raaf, Tovenaar en Hippo de finale zingen. Maar een opvallend detail doet vermoeden dat ze het niet bij het rechte eind heeft. Dat Raaf in de finale zal staan, daar lijken we al een tijdje zeker van te zijn. Dat heeft speurder Julie Van den Steen al min of meer verklapt op Qmusic.

Maar wie vult de andere twee plekjes in? Alles wijst erop dat ook publiekslieveling Champignon een ticketje voor de finale kon verzilveren. Het schattige paddenstoeltje zingt vanavond 'You Give Love A Bad Name' en 'We Are The Champions’. Maar het nummer dat hij afgelopen weekend in het Sportpaleis tijdens ‘The Masked Singer in Concert’ zong, komt nog niet aan bod. Wil dat zeggen dat hij ‘I’m into folk’ van The Radios spaart voor de finale?

Valt Hippo of Tovenaar af?

Raaf zong in het Sportpaleis namelijk 'Hurts' van Emeli Sandé en Tovenaar 'It's all coming back to me now' van Celine Dion. Beide Masked Singers brengen dat nummer vanavond wél in de halve finale. Is Champignon daarom dus de tweede finalist? Hippo zong afgelopen weekend verrassend genoeg géén nieuw nummer in het Sportpaleis.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws