Onaangename verrassing voor ex-mol Gilles Van Bouwel: "Dit kan toch niet?" TV en Radio
TV en Radio

Onaangename verrassing voor ex-mol Gilles Van Bouwel: "Dit kan toch niet?"

Onaangename verrassing voor ex-mol Gilles Van Bouwel: "Dit kan toch niet?"

Het elfde seizoen van ‘De Mol’ is sinds vorige week alweer definitief achter de rug. Deze keer was het Comfort die de boel met succes belazerde. Maar ook ex-mol Gilles Van Bouwel ging achter de schermen mee op reis. Maar daar kwam hij helaas voor een erg onaangename verrassing te staan.

Twee weken geleden kregen we antwoord op de meest prangende vraag: Comfort was de mol. Zeven jaar geleden was die rol in Argentinië nog weggelegd voor Gilles Van Bouwel, die tegenwoordig achter de schermen meewerkt aan het razend populaire programma. De ex-mol reisde dit jaar zelfs mee naar Arizona. “Ik mocht de kandidaten begeleiden en ondersteunen tijdens de opnamen”, legt Gilles uit in TV-Familie.

“Voor dit seizoen stond ik trouwens samen met een collega in voor de kandidatenselectie”, klinkt het. De voormalige saboteur kwam dus heel vaak in aanraking met de kandidaten van dit seizoen. En dat leek goed te klikken. Misschien zelfs een beetje te goed? Verliezend finalist Toos zag op reis zijn kans om een stinkend grapje uit te halen met Gilles.

Bloot achterwerk

“Ik heb iets uitgestoken met Gilles Van Bouwel, de ex-mol die mee op reis was om beelden achter de schermen te draaien”, vertelt Toos in Humo met zijn eeuwig brede grijns op zijn gezicht. “Hij lag te slapen, waarop ik mijn broek heb uitgedaan, op een stoel ben gaan staan, en met bloot achterwerk een scheet in zijn gezicht heb gelaten.” Zo wil niemand gewekt worden.

“Da kan naa toch niet, meneer!”, reageert medekandidaat en winnaar Lancelot. “Het blijft een familieprogramma, hè, jongens”, lacht Comfort. “Dus doe snel zoals ik gewend ben: sssst!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws