Onthuld: zo ging het er echt aan toe onder de kandidaten in 'Special Forces' TV en Radio
TV en Radio

Onthuld: zo ging het er echt aan toe onder de kandidaten in 'Special Forces'

Onthuld: zo ging het er echt aan toe onder de kandidaten in 'Special Forces'

Maandagavond konden we weer een nieuwe aflevering meepikken van ‘Special Forces: Wie durft wint’. En opnieuw moesten we afscheid nemen van twee moedige rekruten, Hannelore Simoens en Francisco Schuster. De training werd hen te zwaar. Maar hoe was de sfeer buiten de trainingen in de groep kandidaten?

Nadat de training Hannelore Simoens fysiek te zwaar werd, besloot ook Francisco Schuster vrijwillig op te stappen uit het programma. “Ik voel dat ik mentaal aan het blokkeren ben”, hoorden we de ‘#LikeMe’-acteur zeggen. Op de tweede dag al kwam zijn breekpunt. “Maar de eerste dag heb ik ook even gedacht aan opgeven”, geeft Francisco nu toe in Dag Allemaal. “De proeven waren van bij het begin loodzwaar, ik had dat echt onderschat. Maar ik heb doorgezet.”

Mede dankzij de steun van zijn mederekruten, die hij maar al te goed kon gebruiken. “Oh ja, amai! Ik ben iemand die veel steun nodig heeft. Gelukkig kreeg ik die”, zei Francisco vorige week nog in TV-Familie. Van iedereen, maar vooral van Laura Tesoro, Ann Wauters en Hannelore Simoens. “Eigenlijk dus vooral van de meisjes”, lacht de zanger en acteur. “Zij hebben mij er echt doorheen gesleurd. Al vanaf dag één wist ik dat we een band aan het smeden waren.”

Idolen

Zowel Laura Tesoro als Koen Wauters waren voor het programma grote idolen van Francisco. “Ja. Wat maakte dat ik in 't begin onder de indruk was. Maar het is zoals de instructeurs zeiden: bekendheid doet er niet toe tijdens zo'n opleiding”, vertelt de ‘#LikeMe’-ster. “Net daarom kregen we allemaal een nummer en werden we ook zo aangesproken. Wat maakte dat er een groot samenhorigheidsgevoel was. Ik was de jongste, maar voelde me enorm gewaardeerd in de groep.” Daar zullen wellicht vriendschappen voor het leven uit voortkomen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws