Opnames telenovelle 'Milo' in de problemen nadat deze acteur gewond is geraakt TV en Radio
TV en Radio

Opnames telenovelle 'Milo' in de problemen nadat deze acteur gewond is geraakt

Opnames telenovelle 'Milo' in de problemen nadat deze acteur gewond is geraakt

Acteur Mathijs F. Scheepers, bekend van de VTM-telenovelle 'Milo', is ernstig geblesseerd geraakt tijdens een veteranenvoetbalwedstrijd.`

Scheepers, die in de goal stond voor zijn team OLVAC, werd na een late tackle met een dubbele beenbreuk naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij direct werd geopereerd. "Ik had de bal al lang weggetrapt, en toch besloot een tegenspeler me nog te tackelen met een gestrekt been", vertelde Scheepers vanuit het ziekenhuis aan Het Laatste Nieuws.

De acteur, die in 'Milo' de rol van Milo's vader speelt, onderging een operatie waarbij een staaf in zijn onderbeen werd geplaatst, bevestigd met twee nagels. Deze staaf kan mogelijk permanent blijven zitten. Na de operatie staat Scheepers een lange revalidatie te wachten, waarbij hij de komende zes weken op krukken moet lopen.

Deze verwonding heeft niet alleen invloed op zijn sportieve activiteiten, maar verstoort ook de opnameschema's van 'Milo'. Het productiehuis overweegt nu aanpassingen in de opnames, zoals scènes waarin Scheepers zittend acteert. "Ik heb gebeld met het productiehuis en ze gaan bekijken hoe ze dit kunnen oplossen", zei Scheepers.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws