Opnieuw grote fout opgemerkt in 'Thuis': "Dat is helemaal niet mogelijk" TV en Radio
TV en Radio

Opnieuw grote fout opgemerkt in 'Thuis': "Dat is helemaal niet mogelijk"

Opnieuw grote fout opgemerkt in 'Thuis': "Dat is helemaal niet mogelijk"

Thuis’ mag dan wel fictie zijn, de soap staat ervoor bekend zo dicht mogelijk aan te leunen tegen de realiteit. Meestal lukt dat hen uitstekend, maar soms sluipt er hier en daar toch eens een foutje in de reeks.

Zo merkten fans de afgelopen weken enkele stomme foutjes op in hun favoriete soap. Begin deze week zelfs nog. Maandag begon spoedarts Judith (Katrien De Ruysscher) namelijk met nagellak op aan haar shift. “Fictie is geen realiteit, maar sommige fouten kunnen toch vermeden worden, denk ik”, denkt een trouwe ‘Thuis’-kijker erover op Facebook.

Maar onlangs konden aandachtige kijkers nog een grote blunder opmerken in de reeks. Bij een gesprek tussen Frank (Pol Goossens) en Simonne (Marleen Merckx) in de Dreef kon je op de achtergrond de vroegere woning van het oerkoppel zien blinken. Dat merkt het weekblad Primo op.

Met de grond gelijk gemaakt

We horen jullie al denken: dat kan helemaal niet. En inderdaad! Twee jaar geleden brandde het huis van Frank en Simonne namelijk volledig af. De ruïne moest toen verkocht en met de grond gelijk gemaakt worden. Maar nu lijkt het er dus nog steeds te staan, in zijn oorspronkelijke staat (zoals je hieronder kan zien). Alsof er nooit iets gebeurd is.

Bron: Eén
Bron: Eén

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws