Makers van 'Thuis' begaan opnieuw enorme blunder: "Klopt langs geen kanten" TV en Radio
TV en Radio

Makers van 'Thuis' begaan opnieuw enorme blunder: "Klopt langs geen kanten"

Makers van 'Thuis' begaan opnieuw enorme blunder: "Klopt langs geen kanten"

Thuis’ mag dan wel fictie zijn, de soap staat ervoor bekend zo dicht mogelijk aan te leunen tegen de realiteit. Al hebben de kijkers opnieuw een grote fout ontdekt, die toch niet echt strookt met de werkelijkheid.

Onlangs merkten de trouwe ‘Thuis’-kijkers een administratieve blunder op in hun favoriete soap. Een tijdje terug stapten Harry (Stan Van Samang) en Thilly (Lauren Müller) in alle stilte in het huwelijksbootje. Enkel Judith (Katrien De Ruysscher), Thilly’s zus, en Zihame (Sofia Zaifri), Harry’s dochter, werden meegesleept naar het gemeentehuis als getuigen. Alleen moet een getuige volgens de wet meerderjarig zijn. En Zihame is in de reeks nog maar net 16 jaar. Te jong dus om die rol op zich te nemen.

Maar vorige week vonden de fans opnieuw een grove fout in de soap. Onlangs reisden Adil (Nawfel Bardad-Daidj), die vrijdagavond getrouwd is met Christine (Daphne Paelinck), en zijn vrienden voor zijn vrijgezellenavond af naar Ibiza om daar eens stevig de bloemetjes buiten te zetten. Maar dat doet serieus de wenkbrauwen fronsen.

“Die timing klopt niet”, merkt de redactie van Dag Allemaal op. “Het party-gebeuren ligt in maart op Ibiza nog stil omdat de clubs dan nog gesloten zijn. Die openen pas bij de start van het zomerseizoen.” Fuiven op Ibiza zit er dus nog niet meteen in.

Populair

Laatste nieuws