Papa van Kaat en Dries uit 'Kamp Waes' reageert voor het eerst op felle kritiek: "Dit is degoutant!" TV en Radio
TV en Radio

Papa van Kaat en Dries uit 'Kamp Waes' reageert voor het eerst op felle kritiek: "Dit is degoutant!"

Papa van Kaat en Dries uit 'Kamp Waes' reageert voor het eerst op felle kritiek: "Dit is degoutant!"

Geert Borstlap, de vader van Kaat en Dries uit 'Kamp Waes', is na de laatste aflevering overstelpt met negatieve reacties. Zo kreeg hij heel wat commentaar op de manier waarop hij zijn twee kinderen feliciteerde. Hij reageert nu zelf op de kritiek.

Nadat de vijf overgebleven kandidaten 'Kamp Waes' tot een goed einde brachten, mochten ze hun familie in de armen sluiten. Maar Geert Borstlap, de vader van Dries en Kaat, krijgt het nu hard te verduren op sociale media nadat hij zijn kinderen feliciteerde. Tegen Kaat hoorden we hem zeggen: "Hoe heb je dat voor elkaar gekregen?", terwijl hij tegen Dries zei: "Goed gedaan!". En dat is in het verkeerde keelgat geschoten bij de kijkers.

"Waarom vraagt hij aan Kaat hoe ze dat heeft gedaan terwijl hij Dries doodgewoon feliciteert? Dit is precies wat haar heeft gevormd", reageert een kijker. En ook: "Dit is degoutant! Het is jammer dat hij niet gelooft in zijn dochter." Maar Geert weerlegt die kritiek nu en reageert zelf op het Instagrambericht.

Fractie van realiteit

"Ik wil dit even corrigeren, want je zit er helemaal naast met je conclusie. Ik heb bij de aankomst net hetzelfde gezegd tegen Dries als tegen Kaat: eerst gefeliciteerd, dan gepolst hoe het met hen ging (fysisch en mentaal) en tot slot gevraagd hoe ze het geflikt hadden. Altijd gevaarlijk om een conclusie te maken op basis van wat je ziet op tv, want dat is maar een fractie van de realiteit. Mijn conclusie: proficiat en respect aan alle vijf!"

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws